AGENDA

Naar Maria!

26-05-2018

Op zaterdag 26 mei trekken de Plussers op Bedevaart naar Onze-Lieve-Vrouw. De maand mei is immers de Mariamaand. En we gaan niet naar Lourdes, Scherpenheuvel of Kevelaer; maar naar ons eigen Mariadomein op Kaart/Rustoord.

Het is bijna zover; binnenkort vertrekken de plussers op weekend naar Westmalle! We zijn al volop bezig met de voorbereiding! Hieronder vinden jullie al een kort weekendoverzicht:

Kerstfeestje

23-12-2017

Op 23 december, in de namiddag, brengen de plussers de hartenwensen rond. 's Avonds is het voor de plussers verzamelen geblazen in zaaltje Emmaüs (Bredabaan 425, B-2930 Brasschaat) voor het kerstfeestje. Het zal een gezellige avond (20.00 uur- 23.00 uur) worden met hapjes, een drankje en spelletjes.

Hartenwens

02-12-2017

Plussers bezoeken oudere en behoeftige mensen en vervullen wensen!

Op 18 november vindt de eerste editie van het Feest van het Gebroken Brood plaats. En wij zullen er bij zijn! Jij ook? Tijdens het Feest van het Gebroken Brood ontdekken de vormelingen van onze Pastorale Eenheid samen de eucharistie (of de mis). De plussers zullen ook een workshop begeleiden. Wij verzamelen om 13.30 uur aan de St-Antoniuskerk...

Het Feest van het Gebroken Brood is een catechese-initiatief voor eerste communicanten, vormelingen en sympathisanten. Er zullen verschillende workshops georganiseerd worden rond het onderwerp 'eucharistie'. Ook de Plussers van Kapellen begeleiden workshops voor de vormelingen. We komen op vrijdag 10/11, om 20.00 uur, samen in 'De Schelp' (Oude...