PLUSSERS?

Plussers zijn een jeugdbeweging waar er veel plezier gemaakt wordt, er veel samen ontdekt wordt en er ook veel aandacht is voor ieders levensverhaal. Een mens is nooit alleen, maar leeft steeds in verbondenheid. We ervaren deze verbondenheid zeker bij familie en vrienden. Maar plussers voelen zich ook verbonden met anderen en de Ander: met mensen die wij toevallig onderweg tegenkomen, met mensen die het moeilijk hebben en met God. Voor de Plussers van Kapellen is geloof geen term uit de antiekwinkel, maar een richtingwijzer voor het leven. Wij zeggen 'ja' tegen Jezus en Zijn project om van de wereld een betere plaats te maken! Heb je het sacrament van het vormsel ontvangen en zegt het jou iets met ons mee op weg te gaan? Neem dan zeker contact met ons op!  

Historisch is de plussersgroep verbonden met St-Jacobusparochie van Kapellen. Vandaag maakt deze parochiegemeenschap deel uit van de Pastorale Eenheid HH. Jacobus & Antonius. Ook wij hebben onze werking verbonden aan deze van de pastorale eenheid. Alle vormelingen van onze pastorale eenheid (en ook van ver daarbuiten) zijn welkom om met ons mee te doen! Interesse in de Pastorale Eenheid HH. Jacobus & Antonius? Klik dan op het logo hiernaast!

Onze plussersgroep maakt deel uit van een netwerk van plusgroepen in het Bisdom Antwerpen. Wij krijgen ondersteuning van de Antwerpse afdeling van de Interdiocesane Jeugddienst (IJD). Interesse in IJD? Klik op het logo hiernaast!